Server løsninger
 

VIRTUALISER I DAG - SPAR PENGER MED EN GANG

En virtuell dedikert server er perfekt til mange oppgaver man idag bruker fysiske servere til. Alt fra webhotell til tunge regnskapsapplikasjoner som Visma Global eller Mamut Enterprise. Vi er vant til å drifte servere med høye krav til sikkerhet og tilgjengelighet. Derfor vet du at det du leier av oss alltid er tilgjengelig og du har alltid profesjonell hjelp skulle du trenge det.

Fordelene med Virtuelle servere kontra fysiske er mange, blant annet kan man nevne at virtuelle servere gir deg som kunde fleksiblitet til å vokse, men samtidig holde kostnader nede. Du betaler kun for det du bruker. Den avanserte kunden kan glede seg over full root / administrasjons-tilgang slik at du kan installere akkurat det du selv ønsker. Du også bestemmer selv hva slags operativsystem du ønsker. Enten det er Windows, MAC eller Linux er det leveringsklart på rekordtid. Se her for mer informasjon om versjoner tilgjengelig.

En av de store fordelene med virtuelle over fysiske servere er at du som kunde ikke betaler for mer enn hva du forbruker. Ingen dødtid i dine systemer. Det er heller ingen investeringskostnad, siden vi drifter det fysiske betaler du kun for tilgang til ditt system.


           Small Medium Large XL
Operativsystem  Valgfritt Valgfritt Valgfritt Valgfritt
Kjerner 1/4 1/2 1 2
RAM f512 1024 2048 4096
Lagringsplass 20GB 40GB 80GB 120GB
IP adr
Trafikk pr mnd 10GB 20GB 60GB 300GB
Båndbredde 100Mbit 100Mbit 100Mbit 100Mbit
Adminrettighet
Oppetid 99,9 99,9 99,9 99,9
Backup
Bindingstid 1 Mnd 3 Mnd 12 Mnd 12 Mnd
Domene Ikke inkludert Ikke inkludert Ikke inkludert 1 domene ink.
Vakttjeneste
Pris pr mnd 199,- 549,- 949,- 1799,-

HOUSING & HOSTING

Housing
Housing er alternativet dersom du eier en sterk og god serverpark, men mangler de nødvendige fysiske fasiliteter for å sikre den. Da kan du leie datarom hos ABSnet AS.
Vi disponerer ordinære datarom på flere lokasjoner.
Samtlige av våre datarom er meget godt fysisk sikret og er utstyrt med adgangskontroll.

Hosting
Housing kombineres ofte med andre driftstjenester som f.eks. overvåking og backup - hosting. Sammen finner vi ut hvilke tjenester og servicegrader som skal inngå i hostingavtalen.

Ta kontakt med oss for råd/veiledning.