Våre Tjenester

 

Nedenfor finner du en detaljert liste over hva vi kan tilby.
 

 

Fibernett på Brygga

Hos oss får du lynraskt Internett via fiber og tilsvarende service. På Aker Brygge, Tjuvholmen eller Filipstad får du bredbånd med rå hastighet. Levering slipper du også å vente på.

Er du på Aker Brygge, kan du være på nett samme dag som du bestiller.

Ingen bokser eller modem. Bare rakst Internett - rett fra veggen.

 

 
 

IT drift for alle type virksomheter

En profesjonell IT avdeling er ofte en kostbar affære for bedrifter i SMB markedet. Derfor tilbyr ABSnet en profesjonell IT avdeling til sine kunder, levert som en tjeneste, til en fast pris. Vi har lang erfaring innen drift og support, og for oss handler det om å bistå kunden i å oppnå større effektivitet og driftssikkerhet i hverdagen.

ABSnet går inn og overtar ansvaret for drift av kundens systemer. Basert på egenutviklede rutiner og systemer sørger vi for at kundens systemer yter optimalt og at brukere har tilgang til alle verktøy de trenger for å gjøre jobben på en effektiv måte.

IT drift innebærer at vi går inn å drifter og monitorerer dine systemer samt sørger for at de til enhver tid fungerer optimalt.

Med beliggenhet på Aker brygge, hvor vi har de fleste av våre kunder med IT drift, stiller vi nærmest på "minuttet" når kunden ringer eller henvender seg via vår support.

ABSnet betjener kunder både i Norge og utlandet.

Riktig monitorering av kundens plattform sørger for minimal driftstans samt besparelser på rasjonalisering av driften.

 

 
 

Office 365

Arbeid hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. Office 365 er klar når du er det.

Office 365 er hele Microsoft Office-pakken, med alle programmene du kjenner og jobber i, pluss  1TB skylagring.

 

 
 

Skype For Business

Med Bizskype-tjenesten kan du ringe fra Skype for Business akkurat som du gjør fra mobiltelefonen.

Du dobler verdien av Skype for Business, mobil, crm, erp, outlook og andre IT verktøy du bruker som mest!

 

 
 

Online Backup

Når du bytter fra tradisjonell backup til vår online sikkerhetskopiering (automatisk), får du et nytt, enkelt og bekymringsløst dataliv. Ingen investeringer eller driftskostnader, bare et fast månedlig beløp med alt inkludert.

Du kan også skreddersy tjenesten avhengig av lagrings behov og antall brukere.

 

Prøv gratis i 30 dager

Fyll inn relevante data nedenfor så sender vi deg brukernavn og passord du kan benytte etter at du har installert programmet

For Privat

ACB: Absnet Client Backup er ment for privat brukeren som kun har én maskin. Denne pakken har ubegrenset lagring av data.

For Bedrift

OBM: Online Backup Manager er ment for den mer avanserte brukeren eller en bruker som har flere maskiner eller serversystemer. Denne har ikke fri datagrense, men har 150GB inkludert. 


 
 

Innkjøp av utstyr

Vi kan kjøpe inn utstyr for din bedrift.

 

 
 

Oppsett av Utstyr

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis. Mauris id fermentum nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

 

 
 

Support

Info om den superflinke, engasjerte og kunnskapsrike supporten vår.